Hinnasto

Hinnastosta löydät tietoa yleisimmistä ajanvaraustyypeistä ja niiden hinnoista. Tarkemman potilaskohtaisen hinta-arvion saat soittamalla ajanvaraus­numeroomme 03 511 2288. Klinikkatilillä saat aina 30‑60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää »

Toimenpide Hinta alkaen
Akuutisti kipeä 96,00 €
Nettiajanvarauksessa tulee pyrkiä valitsemaan parhaiten eläimen oireisiin sopiva ajanvaraustyyppi. Tämä ajanvaraus kannattaa valita ainoastaan siinä tapauksessa, että eläin ei ole oma itsensä tai on jollakin tavalla kipeä, mutta sillä ei ole kuitenkaan selkeästi tunnistettavia oireita kuten ontumista, yskää, virtsaongelmaa tai anaalirauhasvaivaa. Pyri kuvaamaan oireet mahdollisimman tarkkaan ajanvarauksen lisätiedot-kohdassa. Hinta ei sisällä mahdollisia lisätutkimuksia tai -toimenpiteitä eikä lääkkeitä.
Anaalirauhas­oireet 68,00 €
Tämä ajanvaraus sopii, jos epäilet esimerkiksi anaalirauhastukosta tai -tulehdusta. Tämä toimenpide saattaa vaatia eläimen rauhoituksen. Pidä varmuuden vuoksi eläin paastolla 12h ennen toimenpidettä.
Eutanasia 68,00 €
Eutanasia on yksi eläimenomistajan vaativimmista ja tunteitaherättävimmistä tilanteista. Pyrimme hoitamaan tämän toimenpiteen kunnioittaen sekä eläintä että omistajaa. Mikäli omistajalla ei ole mahdollisuutta tai halua haudata lemmikkiä, on Eläinklinikka Viksulla sopimus Pieneläinkrematorio Vernan kanssa. Tuhkausmahdollisuuteen sekä uurnavaihtoehtoihin voit tutustua halutessasi jo etukäteen Vernan nettisivulla www.verna.fi. Voit myös keskustella klinikan henkilökunnan kanssa asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Toimenpiteen hinta määräytyy eläimen koon mukaan. Hintaan lisätään käytetyt lääkeaineet.
Hammaskiven poisto 116 €
Tämä toimenpide vaatii eläimen rauhoituksen/nukutuksen. Pidä koira ruokapaastolla 12h ajan, kissa 8h. Vettä saa olla tarjolla. Koira käytetään tarpeillaan ennen klinikalle tuontia. Ota eläimelle mukaan lämmin peitto tai viltti, kissalle myös kuljetuskoppa. Kuljetuskopan voi tarvittaessa lainata tai ostaa klinikalta. Rauhoituksen jälkeen eläin pidetään loppupäivän ajan levossa. Toimenpiteen hinta määräytyy suun kunnon perusteella. Hintaan lisätään käytetyt lääkeaineet.
Hengitystieoireet 96,00 €
Tämä ajanvaraus sopii eläimelle, jolla on esimerkiksi yskää, läähättelyä tai sierainvuotoa. Hinta ei sisällä mahdollisia laboratorio- tai röntgentutkimuksia.
Iho-ongelma 111 €
Tämä toimenpide saattaa vaatia eläimen rauhoituksen tai verinäytteitä. Pidä varmuuden vuoksi eläin paastolla ennen toimenpidettä. Koira 12h, kissa 6h. Vettä saa olla tarjolla. Tutkimuksen hinta Hinta ei sisällä mahdollisia laboratorio- tai röntgentutkimuksia, eikä lääkkeitä.
Ihopatti 30,25 €
Tämä ajanvaraus soveltuu eläimelle, jolla on ihossa patti. Eläinlääkäri arvioi hoidon tarpeen ja suosittelee tarvittavat jatkotoimenpiteet. Hinta ei sisällä mahdollisia laboratorio- tai röntgentutkimuksia.
Ihopotilaan jälkitarkastus 38,50 €
Tämä toimenpide on tarkoitettu varattavaksi potilaalle, jonka hoito on aloitettu Eläinklinikka Viksussa. Hinta ei sisällä mahdollisia jatkotoimenpiteitä.
Kanin / Marsun sterilaatio 177,00 €
Ota mukaan kuljetuskoppa, jossa alustana esim. pyyhe tai peitto. Älä laita koppaan heinää, jotta kani/marsu ei herätessään vaurioita silmiään teräviin heiniin. Ota mukaan myös juomapullo/astia ja jonkin verran ruokaa. Kania/marsua ei saa paastottaa ennen operaatiota. Kania/marsua ei luovuteta kotiin, ennenkuin se on täysin herännyt. Huomioithan, että kanit ja marsut ovat herkkiä nukutuksen ja leikkauksen aiheuttamalle stressille. Tämän vuoksi on tärkeää, että kanille/marsulle taataan kotona rauhallinen, lämmin ja vedoton paikka, jossa se voi toipua rauhassa ja jossa sitä voidaan seurata aiheuttamatta ylimääräistä häiriötä. Muut jatkohoito-ohjeet saat klinikalta kotiutuksen yhteydessä.
Kanin kastraatio 147,00 €
Ota mukaan kuljetuskoppa, jossa alustana esim. pyyhe tai peitto. Älä laita koppaan heinää, jotta kani ei herätessään vaurioita silmiään teräviin heiniin. Ota mukaan myös juomapullo/astia ja jonkin verran ruokaa. Kania ei saa paastottaa ennen operaatiota. Kania ei luovuteta kotiin, ennenkuin se on täysin herännyt. Huomioithan, että kanit ovat herkkiä nukutuksen ja leikkauksen aiheuttamalle stressille. Tämän vuoksi on tärkeää, että kanille taataan kotona rauhallinen, lämmin ja vedoton paikka, jossa se voi toipua rauhassa ja jossa sitä voidaan seurata aiheuttamatta ylimääräistä häiriötä. Muut jatkohoito-ohjeet saat klinikalta kotiutuksen yhteydessä.
Kiinnijääneet maitokulma­hampaat 111-171 €
Älä anna pennulle ruokaa 8h ennen toimenpidettä, vettä saa olla tarjolla. Ota pennulle mukaan lämmin peitto tai viltti. Tämä toimenpide on tarkoitettu eläimelle, jonka pysyvät kulmahampaat ovat puhjenneet. Muissa tapauksissa olethan klinikalle yhteydessä puhelimitse ajan varaamiseksi.
Kollikissan kastraatio 100 €
Pidä kissa ruokapaastolla 8h ennen toimenpidettä, vettä saa olla tarjolla. Ota eläimelle mukaan lämmin peitto tai pyyhe sekä kuljetuskoppa. Kuljetuskopan voi tarvittaessa lainata tai ostaa klinikalta. Kissa saa operaation jälkeen herätteen, mutta on todennäköisesti tokkurainen loppupäivän ajan. Muut jatkohoito-ohjeet saat kotiutuksen yhteydessä klinikalta.
Korva­karvojen nypintä 20 €
Tämä ajanvaraus ei ole tarkoitettu eläimelle, jonka korvakarvojen nypintä vaatii rauhoituksen.
Korva­tulehduksen jälki­tarkastus 38,50 €
Tämä toimenpide on tarkoitettu varattavaksi potilaalle, jonka hoito on aloitettu Eläinklinikka Viksussa. Hinta ei sisällä mahdollisesti tarvittavia jatkotoimenpiteitä.
Korvatulehdus 87,00 €
Tutkimuksen yhteydessä otetaan korvanäytteet, joten älä puhdista tai lääkitse korvaa tutkimuspäivänä, ellet ole saanut muuta ohjetta. Tutkimuksen hinta mahdollisia laboratoriotutkimuksia tai lääkkeitä.
Kynsien leikkaus 20 €
Tämä ajanvaraus ei ole tarkoitettu eläimelle, jonka kynsien leikkaus vaatii rauhoituksen.
Kynsien leikkaus ja korva­karvojen nypintä 32,00 €
Tämä ajanvaraus ei ole tarkoitettu eläimelle, jonka kynsien leikkaus / korvakarvojen nypintä vaatii rauhoituksen.
Kynsien leikkaus rauhoi­tuksessa 44,00 €
Tämä toimenpide vaatii eläimen rauhoituksen. Pidä koira ruokapaastolla 12h ajan, kissa 8h. Vettä saa olla tarjolla. Koira käytetään tarpeillaan ennen klinikalle tuontia. Ota eläimelle mukaan lämmin peitto tai viltti, kissalle myös kuljetuskoppa. Kuljetuskopan voi tarvittaessa lainata tai ostaa klinikalta. Rauhoituksen jälkeen eläin pidetään loppupäivän ajan levossa. Toimenpiteen hintaan lisätään rauhoitteet eläimen painon mukaan.
Marsun kastraatio 122,00 €
Ota mukaan kuljetuskoppa, jossa alustana esim. pyyhe tai peitto. Älä laita koppaan heinää, jotta marsu ei herätessään vaurioita silmiään teräviin heiniin. Ota mukaan myös juomapullo/astia ja jonkin verran ruokaa. Marsua ei saa paastottaa ennen operaatiota. Marsua ei luovuteta kotiin, ennenkuin se on täysin herännyt. Huomioithan, että marsut ovat herkkiä nukutuksen ja leikkauksen aiheuttamalle stressille. Tämän vuoksi on tärkeää, että marsulle taataan kotona rauhallinen, lämmin ja vedoton paikka, jossa se voi toipua rauhassa ja jossa sitä voidaan seurata aiheuttamatta ylimääräistä häiriötä. Muut jatkohoito-ohjeet saat klinikalta kotiutuksen yhteydessä.
Narttukissan sterilaatio 155 €
Pidä kissa ruokapaastolla 8h ennen toimenpidettä, vettä saa olla tarjolla. Ota eläimelle mukaan lämmin peitto tai pyyhe sekä kuljetuskoppa. Kuljetuskopan voi tarvittaessa lainata tai ostaa klinikalta. Kissa saa operaation jälkeen herätteen, mutta on todennäköisesti tokkurainen loppupäivän ajan. Muut jatkohoito-ohjeet saat kotiutuksen yhteydessä klinikalta. Huomioi, että kiimassa olevaa narttukissaa ei voi leikata. Mikäli kiima alkaa ennen leikkausta, ota yhteyttä klinikalle.
Narttukoiran sterilaatio 405,00 €
Pidä koira ruokapaastolla 12h ennen toimenpidettä, vettä saa olla tarjolla. Käytä koira myös tarpeillaan ennen klinikalle tuloa. Ota mukaan lämmin peitto tai viltti. Koira saa operaation jälkeen herätteen, mutta on todennäköisesti tokkurainen loppupäivän ajan. Muut jatkohoito-ohjeet saat kotiutuksen yhteydessä klinikalta. Toimenpiteen hinta määräytyy koiran painon mukaan ja hintaan lisätään käytetyt lääkkeet. Tarkemman potilaskohtaisen hinta-arvion saat klinikan henkilökunnalta.
Oksentelu / ripulointi 96,00 €
Tällä käynnillä tutkitaan oksenteleva ja/tai ripuloiva potilas. On mahdollista, että jatkotutkimuksia varten pitää varata uusi aika. Hinta ei sisällä mahdollisia lääkkeitä, jatkotutkimuksia ja lisähoitoja.
Ontuma­tutkimus 134,00 €
Tämä toimenpide saattaa vaatia eläimen rauhoituksen. Pidä eläin paastolla ennen toimenpidettä. Koira 12h, kissa 6h. Vettä saa olla tarjolla. Tutkimuksen hintaan lisätään mahdolliset röntgenkuvat ja lääkkeet.
Passin kirjoitus 50 €
Jotta eläimelle voidaan myöntää passi, on sillä oltava mikrosiru­tunnistus­merkintä. Mikäli mikrosirua ei ole tai se ei toimi, sirutetaan eläin ennen passin myöntämistä. Mahdollinen sirutus toimenpiteen hintaan alkaen +34,15 €.
Pentu­tarkastus 67 €
Pentutarkastuksen yhteydessä pennuille tehdään terveystarkastus ja mikäli niitä ei ole tunnistusmerkitty, pennut myös mikrosirutetaan. Jokaisesta pennusta täytetään erikseen todistus, joka vahvistetaan eläinlääkärin allekirjoituksella. Rekisteröinnin nopeuttamiseksi voimme lisätä pentujen mikrosirunumerot Kennelliiton OmaKoira-järjestelmään klinikalla heti käynnin yhteydessä. Toimenpiteen hinta määräytyy pentujen lukumäärän ja mikrosirutustarpeen perusteella.
Rokotus 58 €
Muistathan madottaa eläimen 1-2 viikkoa ennen rokotusta ja ottaa mukaan rekisteritodistuksen, rokotuskortin ja/tai passin. Rokotuksen jälkeen eläin pidetään loppupäivän ajan levossa. Rokotusajalla eläimelle tehdään terveystarkastus, vain terve eläin voidaan rokottaa. Jos eläin tarvitsee jonkin muun rokotteen kuin nelos-, rabies- tai kennelyskärokotteen, otathan yhteyttä klinikalle ja varmistat rokotteen saatavuuden. Toimenpiteen hinta riippuu rokotteesta.
Silmä­tulehdus 84,00 €
Jos lemmikin silmä on valonarka, kivulias ja vuotaa runsaasti kirkasta nestettä tai lemmikki on saanut silmäänsä trauman, on silmä tutkittava mahdollisimman nopeasti. Tutkimuksen hintaan lisätään mahdolliset lääkkeet.
Syömätön kani / jyrsijä 50,40 €
Tämä toimenpide sopii kanille tai jyrsijälle, jonka ruokahalu on huonontunut. Syynä tähän voivat olla esim. hammasongelmat tai ummetus. Toimenpiteen hintaan lisätään mahdolliset lääkitykset ja jatko­toimenpiteet.
Terveys­tarkastus 75 €
Jos toivot terveys­tarkastuksen lisänä myös verinäytteitä eläimestä, muista paastottaa koira 12h, kissa 6h. Toimenpiteen hinta ei sisällä mahdollisesti tarvittavia verinäytteitä.
Tiineysultra / -röntgen 78 €
Optimaalisin aika tiineys­ultraääni­tutkimukselle on 28 vrk astutuksesta ja tiineys­röntgenille 55 vrk astutuksesta. Röntgen­tutkimuksesta saat kuvan mukaasi digitaalisessa muodossa.
Tikkien poisto 0 €
Tikkien poisto suoritetaan 10-12 vrk kuluttua operaatiosta. Jos olet saanut toisenlaiset ohjeet eläinlääkäriltä, noudata niitä. Mikäli haava vaikuttaa tulehtuneelta, ota yhteyttä klinikalle. Tikkien poisto on Eläinklinikka Viksussa hoidetuille potilaille maksuton.
Turkin ajelu rauhoituk­sessa 70 €
Tämä toimenpide vaatii eläimen rauhoituksen. Pidä koira ruokapaastolla 12h ajan, kissa 8h. Vettä saa olla tarjolla. Koira käytetään tarpeillaan ennen klinikalle tuontia. Ota eläimelle mukaan lämmin peitto tai viltti, kissalle myös kuljetuskoppa. Kuljetuskopan voi tarvittaessa lainata tai ostaa klinikalta. Rauhoituksen jälkeen eläin pidetään loppupäivän ajan levossa. Toimenpiteen hintaan lisätään tarvittavat rauhoitteet. Huomioithan että tämä ajanvaraus ei ole trimmaajalle. Ajanvaraukset trimmaukseen puhelimitse 0405156028.
Uroskoiran kastraatio 257,50 €
Pidä koira ruokapaastolla 12h ennen toimenpidettä, vettä saa olla tarjolla. Käytä koira myös tarpeillaan ennen klinikalle tuloa. Ota mukaan lämmin peitto tai viltti. Koira saa operaation jälkeen herätteen, mutta on todennäköisesti tokkurainen loppupäivän ajan. Muut jatkohoito-ohjeet saat kotiutuksen yhteydessä klinikalta. Toimenpiteen hinta riippuu eläimen koosta. Hintaan lisätään käytetyt lääkeaineet.
Verinäyte­kontrolli 32 €
Muistathan paastottaa eläimen. Koira 12h, kissa 6h. Mikäli olet saanut eläinlääkäriltä tarkemmat ohjeet verinäytteen oton ajankohdasta tai muusta valmistautumisesta, varaa aika saamasi ohjeen mukaisesti.
Viralliset lonkkakuvat ja/tai kyynärkuvat 130 €
Muistathan tarkistaa, että koira on kriteerit täyttävässä kuvausiässä. Toimenpiteen hinta määräytyy koiran painon ja valittujen kuvien perusteella.
Virtsanäyte­kontrolli 38,50 €
Tämä toimenpide on tarkoitettu varattavaksi potilaalle, jonka hoito on aloitettu Eläinklinikka Viksussa. Virtsaa tulee olla rakossa näytteenotto­hetkellä, älä päästä eläintä tarpeilleen 4-6h ennen klinikalle tuloa. Edustavin näyte saadaan aamuvirtsasta. Jossain tapauksissa voit myös tuoda pelkän virtsanäytteen klinikalle tutkittavaksi. Pelkkä näytteen tuominen ei vaadi ajanvarausta. Näyte otetaan puhtaaseen muovi- tai lasipurkkiin, näyte säilytetään huoneenlämmössä ja se saa olla maksimissaan 4 h vanha klinikalle tuodessa. Näytteessä ei saa olla roskia, hiekkaa tai lunta. Toimenpiteen hinta ei sisällä mahdollisia laboratorio­tutkimuksia ja jatkotoimenpiteitä.
Virtsatie­ongelma 110,00 €
Tämä ajanvaraus sopii eläimelle, jolla epäilet esimerkiksi virtsatie­infektiota. Tämän toimenpiteen yhteydessä eläimeltä otetaan virtsanäyte, joten virtsaa tulee olla rakossa. Älä päästä eläintä tarpeilleen 4-6h ennen klinikalle tuloa. Toimenpiteen hinta sisältää laboratorio­tutkimuksen. Hintaan lisätään tarvittavat lääkkeet.

Täydellinen toimenpidehinnasto on nähtävissä klinikallamme. Peruuttamattomasta käynnistä veloitamme 35 €.

Nettiajanvaraus 24/7 »