Henkilökunta

Eläinlääkärit

Suvi Linkohaka

Eläinlääkärin ammatti on ollut minulle se ainoa oikea jo pikku­tytöstä asti. Eläin­lääkärin työ on vaihtelevaa ja vaatii joskus nopeitakin päätöksiä. Kahta samanlaista päivää ei taatusti ole. Lisäplussana ovat ihanat asiakkaat ja miellyttävä työilmapiiri. Töihin on aina mukava tulla! Koulutuksista saa voimaa ja innostusta omaan työhön. Vapaa-aika kuluu liikunnan parissa ja lapsien kanssa.

 

Mari Koivula

Olen perehtynyt hammas­hoitoihin ja teen niitä Viksussa. Erityis­osaamis­alueeni on sisätaudit, mutta pidän myös kirurgiasta. Olen aiemmin työskennellyt pieneläin­klinikoilla Tampereella ja Turussa.

 

Aino Lehtinen

Valmistuin eläinl­ääkäriksi keväällä 2017 ja Viksun ainutlaatuiseen tiimiin liityin 2018. Minulle tärkeää eläinlääkärin työssä on aito välittäminen eläimistä sekä niiden omistajista. Minulla on Sylvi-koira, jonka kanssa pitkät metsälenkit on mieluisa tapa viettää vapaa-aikaa. Olen myös innokas heppatyttö ja lähden tallille ja ratsaille aina tilaisuuden tullen.

 

Iina Valkeisenmäki

Aloitin osana Viksun tiimiä syksyllä 2019. Olen valmistumisen jälkeen työskennellyt pien­eläin­klinikoilla Salossa ja Naantalissa. Kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti iho- ja sisätaudit. Vapaa-aikani kuluu koira­harrastuksien parissa nuoren bordercollie Sillin kanssa. Talouteen kuuluu myös eläkeiällä oleva westie Viva. Oman westien kanssa iho­sairauksien hoito on tullut tutuksi myös omistajan näkökulmasta.

 

Hanna Niemi

Valmistuin eläin­lääkäriksi vuonna 2017 ja Viksun tiimissä aloitin 2019 vuoden keväällä. Ammatillisia kiinnostuksen kohteitani ovat pieneläinten pehmytosa­kirurgia, ultraääni­tutkimukset ja ihotaudit. Työssä parasta on sen monipuolisuus, mukavat kohtaamiset omistajien ja lemmikkien kanssa sekä mahtava työporukka. Teen tällä hetkellä työtä myös eläinten hyvinvoinnin valvonnan parissa. Kotona minulla on sekarotuinen koira Dami.

 

Hoitajat

Jenni Brusila

Olen ammatiltani klinikka­eläinhoitaja ja työskennellyt Viksussa vuoden 2016 alusta lähtien. Minulla on labradorinnoutaja Ansa.

 

Katja Mettinen-Kinnunen

Olen valmistunut eläinten­hoitajaksi ja klinikka­eläinhoitajaksi. Viksun tiimiin liityin syyskuussa 2019. Minulla on kotona tällä hetkellä 7 chihuahuaa, joiden kanssa harrastelen lähinnä näyttelyhommia.

 

Maria Lahti

Olen valmistunut 2018 eläinten­hoitajaksi ja 2019 syksyllä valmistuin klinikka­eläin­hoitajaksi. On ihan huippua, että olen päässyt työskentelemään juuri tälle alalle joka tuntuu täysin omalta, vieläpä ihan mahtavassa työporukassa! Yksikään päivä ei ole samanlainen ja joka päivä voin oppia uutta.

 

Anni Vallila

Olen opiskellut koirahierojaksi, eläinten­hoitajaksi ja klinikka­eläin­hoitajaksi. Viksulaiset ovat olleet minulle tuttuja jo vuosien takaa ja maaliskuussa 2018 siirryin osaksi tätä pirteää työporukkaa. Työmme on välillä kuin teho-osastolla ja monipuolisuuden vuoksi tämä onkin todella mielenkiintoinen ala. Kotona minulla asustelee käyttölinjaisia saksanpaimen­koiria, beagleja, kissa ja kaneja. Vapaa-ajallani viihdyn beaglekehien laidalla koira­näyttelyissä.

 

Anne Haaparanta

Olen koulutukseltani pieneläin­hoitaja ja saanut olla osa Viksun innokasta tiimiä alusta asti eli tammikuusta 2007 lähtien. Työtiimimme on mahtava! Iloinen ja aurinkoinen, joten ihanaa tulla joka päivä töihin! :) Minulle on työssäni tärkeää jokaisen eläimen hyvinvointi ja onnellisuus. Siksi pyrinkin vastaanotolla auttamaan omistajia myös eläinten käytökseen liittyvissä asioissa. Käyn paljon koulutuksissa ja minulle onkin tärkeää kehittää ja kouluttaa itseäni. Omistan belgianpaimenkoira malinoiseja sekä hollannin­paimenkoiria ja harrastan niiden kanssa vapaa-ajalla erittäin aktiivisesti erilaisia palveluskoira­lajeja. Minut näkeekin koirieni kanssa usein koulutus­kentillä sekä jälki­pelloilla treenaamassa ja siinä se vapaa-aika sitten kuluukin. :)

 

Henrietta Hievanen

Olen koulutukseltani klinikka­eläinhoitaja, eläintarha­eläinten hoitaja, maatalouslomittaja sekä lähihoitaja. Viksun iloiseen tiimiin liityin keväällä 2017. Myös vapaa-aikani kuluu eläinten parissa. Kasvatan pienimuotoisesti kissoja roduissa Maine coon sekä Pyhä birma. Kissojen lisäksi kotoa löytyy koiria (tiibetin­mastiffi, siperian­husky, venäläis­eurooppalainen laika), aasi, poni, lampaita, possuja, afrikkalaisia kääpiövuohia, poroja, kaneja, alpakoita, matelijoita sekä erilaisia siivekkäitä mm. kanoja, kyyhkyjä, ankkoja, viiriäisiä, riikin­kukkoja, mandariini­sorsia, fasaaneita. On ilo työskennellä hyvässä työporukassa, sekä tutustua uusiin ihmisiin lemmikkeineen :)