Henkilökunta

Eläinlääkärit

Suvi Linkohaka

Eläinlääkärin ammatti on ollut minulle se ainoa oikea jo pikku­tytöstä asti. Eläin­lääkärin työ on vaihtelevaa ja vaatii joskus nopeitakin päätöksiä. Kahta samanlaista päivää ei taatusti ole. Lisäplussana ovat ihanat asiakkaat ja miellyttävä työilmapiiri. Töihin on aina mukava tulla! Koulutuksista saa voimaa ja innostusta omaan työhön. Vapaa-aika kuluu liikunnan parissa ja lapsien kanssa.

 

Mari Koivula

Olen perehtynyt hammas­hoitoihin ja teen niitä Viksussa. Erityis­osaamis­alueeni on sisätaudit, mutta pidän myös kirurgiasta. Olen aiemmin työskennellyt pieneläin­klinikoilla Tampereella ja Turussa.

 

Aino Lehtinen

 

 

Iina Valkeisenmäki

 

 

Hanna Niemi

 

 

Hoitajat

Anne Haaparanta

Olen koulutukseltani pieneläin­hoitaja ja saanut olla osa Viksun innokasta tiimiä alusta asti eli tammikuusta 2007 lähtien. Työtiimimme on mahtava! Iloinen ja aurinkoinen, joten ihanaa tulla joka päivä töihin! :) Minulle on työssäni tärkeää jokaisen eläimen hyvinvointi ja onnellisuus. Siksi pyrinkin vastaanotolla auttamaan omistajia myös eläinten käytökseen liittyvissä asioissa. Käyn paljon koulutuksissa ja minulle onkin tärkeää kehittää ja kouluttaa itseäni. Omistan belgianpaimenkoira malinoiseja sekä hollannin­paimenkoiria ja harrastan niiden kanssa vapaa-ajalla erittäin aktiivisesti erilaisia palveluskoira­lajeja. Minut näkeekin koirieni kanssa usein koulutus­kentillä sekä jälki­pelloilla treenaamassa ja siinä se vapaa-aika sitten kuluukin. :)

 

Henrietta Hievanen

Olen koulutukseltani klinikka­eläinhoitaja, eläintarha­eläinten hoitaja, maatalouslomittaja sekä lähihoitaja. Viksun iloiseen tiimiin liityin keväällä 2017. Myös vapaa-aikani kuluu eläinten parissa. Kasvatan pienimuotoisesti kissoja roduissa Maine coon sekä Pyhä birma. Kissojen lisäksi kotoa löytyy koiria (tiibetin­mastiffi, siperian­husky, venäläis­eurooppalainen laika), aasi, poni, lampaita, possuja, afrikkalaisia kääpiövuohia, poroja, kaneja, alpakoita, matelijoita sekä erilaisia siivekkäitä mm. kanoja, kyyhkyjä, ankkoja, viiriäisiä, riikin­kukkoja, mandariini­sorsia, fasaaneita. On ilo työskennellä hyvässä työporukassa, sekä tutustua uusiin ihmisiin lemmikkeineen :)

 

Sari Jokinen

Olen koulutukseltani sairaan­hoitaja ja osteopaatti. Eläimet ovat olleet lähellä sydäntäni jo pienestä pitäen. Aloitin työskentelyn Viksussa joulukuussa 2016 ja on mahtavaa olla osana tätä iloista tiimiä. Tällä hetkellä minulla on kotona kaksi belgian­paimenkoira malinoisia ja yksi australian­paimenkoira sekä neljä kissaa. Vapaa-aikani kuluu koira­urheilun ja osteopatian parissa.

 

Jenni Brusila

Olen ammatiltani eläinhoitaja ja työskennellyt Viksussa vuoden 2016 alusta lähtien. Minulla on labradorinnoutaja Ansa.

 

Katja Mettinen-Kinnunen

 

 

Anni Vallila

 

 

Maria Lahti