Olemme lomalla 29.7.-9.8.2024 X

Henkilökunta

Eläinlääkärit

Suvi Linkohaka

Eläinlääkärin ammatti on ollut minulle se ainoa oikea jo pikku­tytöstä asti. Eläin­lääkärin työ on vaihtelevaa ja vaatii joskus nopeitakin päätöksiä. Kahta samanlaista päivää ei taatusti ole. Lisäplussana ovat ihanat asiakkaat ja miellyttävä työilmapiiri. Töihin on aina mukava tulla! Koulutuksista saa voimaa ja innostusta omaan työhön. Olen myös Eläinklinikka Viksun kissalähettiläs, jonka puoleen voit kääntyä missä tahansa kissahuolessa.

 

Emmi Viirret

Eläinten kokonais­valtainen hyvinvointi ja terveys ovat minulle tärkeitä asioita. Tärkeää työssäni on asiakkaan kiireetön ja myötä­tuntoinen kohtaaminen, jossa omistajan huoli lemmikistä tulee kuulluksi. Pidän monipuolisista potilas­tapauksista ja otan mielelläni vastaan potilaita laidasta laitaan. Erityisiä ammatillisia mielenkiintoja ovat kirurgia sekä hammas­sairaudet. Vapaa-ajalla menoa vauhdittaa borderterrieri Viuhti.

 

Mari Koivula

Olen perehtynyt hammas­hoitoihin ja teen niitä Viksussa. Erityis­osaamis­alueeni on sisätaudit, mutta pidän myös kirurgiasta. Olen aiemmin työskennellyt pieneläin­klinikoilla Tampereella ja Turussa.

 

Iina Valkeisenmäki

Aloitin osana Viksun tiimiä syksyllä 2019. Olen valmistumisen jälkeen työskennellyt pien­eläin­klinikoilla Salossa ja Naantalissa. Kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti iho- ja sisätaudit. Vapaa-aikani kuluu koira­harrastuksien parissa nuoren bordercollie Sillin kanssa. Talouteen kuuluu myös eläkeiällä oleva westie Viva. Oman westien kanssa iho­sairauksien hoito on tullut tutuksi myös omistajan näkökulmasta.
Äitiyslomalla 8.12.2023 alkaen.

 

Hoitajat

Jenni Brusila

Olen ammatiltani klinikka­eläinhoitaja ja työskennellyt Viksussa vuoden 2016 alusta lähtien. Minulla on labradorinnoutaja Ansa.

 

Henrietta Hievanen

Olen koulutukseltani klinikka­eläinhoitaja, eläintarha­eläinten hoitaja, maatalouslomittaja sekä lähihoitaja. Viksun iloiseen tiimiin liityin keväällä 2017. Myös vapaa-aikani kuluu eläinten parissa. Kasvatan pienimuotoisesti kissoja roduissa Maine coon sekä Pyhä birma. Kissojen lisäksi kotoa löytyy koiria, aasi, poni, possuja, afrikkalaisia kääpiövuohia, poroja, kaneja, alpakoita, marsuja, matelijoita sekä erilaisia siivekkäitä mm. kanoja, kyyhkyjä, ankkoja, riikin­kukkoja. On ilo työskennellä hyvässä työporukassa, sekä tutustua uusiin ihmisiin lemmikkeineen :)

 

Reetta Löytynoja

Olen koulutukseltani eläintenhoitaja ja klinikkaeläin­hoitaja. Olen opiskellut myös koira­hierojaksi. Kotoa minulta löytyy kaksi beaucen­paimenkoiraa, kaksi kissaa ja kääpiöparta-agama lisko. Toisen koiran kanssa treenailemme Pirkanmaan pelastus­koirissa ja olemme mukana kennelliiton kaverikoira­toiminnassa. Vapaa-aika kuluu eläinten ja lapsien kanssa touhuillessa. Viksun mahtavaan porukkaan liityin huhtikuussa 2021. Työ on antoisaa, opettavaista ja joka päivä on erilainen ja bonuksena on hyvät työkaverit.

 

Katja Mettinen-Kinnunen

Olen valmistunut eläinten­hoitajaksi ja klinikka­eläinhoitajaksi. Viksun tiimiin liityin syyskuussa 2019. Minulla on kotona tällä hetkellä 7 chihuahuaa, joiden kanssa harrastelen lähinnä näyttelyhommia.

 

Ellinoora Kalliomäki

Olen koulutukseltani eläintenhoitaja ja klinikkaeläinhoitaja. Aloitin työt Viksussa keväällä 2023 oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2024. Viksussa on mahtavat työkaverit sekä hyvät puitteet mielekkäälle asiakaskokemukselle niin asiakkaan kuin työntekijänkin näkökulmasta.